Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΑΝΤΗΣΗ Σ' ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ !

του Σωτήρη Μιχαλάκη *

Με Αφορμή Σχόλιο Του Δήμαρχου Κύριου Δημήτρη Μάρκου Σε Δημοσίευσή Μου Στο Facebook. 


Κύριε Δήμαρχε!!!!

- Πρώτα Απ’ Όλα Τα Σέβη Μου -

Εξεπλάγην Πολύ Ευχάριστα Από Την Συμμετοχή Σας Και Από Το Σχόλιο Σας Στο Social Media Δίκτυο!!!! Προσωπικά Πιστεύω Πως Οι Νέες Τεχνολογίες Μπορούν Να Γίνουν Εργαλείο Στα Κατάλληλα Χέρια Της Τοπικής ΑυτοΔιοίκησης Και Μπράβο Σας Που Είστε ΠρωτοΠόρος!!!!



- Από Δώ Και Πάνω -
Λέω Εξεπλάγην…. Γιατί Ανήκω Και Εγώ Στον «Φορέα Προστασίας Και Ανάπτυξης Παραλίας Αρτέμιδος» Και Η Αίσθησή Μου Είναι…. Ότι Αποφεύγετε Να Αντιμετωπίσετε Κατά Πρόσωπο Τους Δημότες Σας Και Όποιον - Φορέα Ή Άτομο - Διαμαρτύρεται Ή Ασκεί Κριτική Στα Πεπραγμένα Του Δήμου Ή Έχει Αντίθετες Απόψεις….  Στα Πλαίσια Των Κανόνων Της Δημοκρατίας…. Εξεπλάγην Δυσάρεστα Επίσης…. Με Τον Ανοίκειο Τρόπο Που Χρησιμοποιείτε Για Να Αποφύγετε Τις Συναντήσεις Αυτές…. Όπως Για Παράδειγμα
Δια Της Μεθόδου Της .... Αναβολής!!!!!

Σας Είχα Ακούσει ΠροΕκλογικά Να Λέτε Πως Το Κομμάτι Της Δημόσιας Διοίκησης Είναι Κάτι Το Οποίο Κατέχετε!!!! Είχαμε Την Εμπειρία Από Την Θητεία Του ΠροΚάτοχου Σας Κύριου Χρήστου Μάρκου…. Και Γνωρίζαμε Πως Το Να Είναι Κάποιος Καλό Και Σπουδαγμένο Παιδί Απλά Δεν Αρκεί!!!! Και Πόσο Είχα Χαρεί Που Βρέθηκε ΕπιΤέλους Ένας Άνθρωπος Ικανός Και Με Εμπειρία Να Κάνει Δυο Πράγματα Σε Αυτόν Τον Τόσο Ευλογημένο Μα Και Συνάμα ΠαραΜελημένο Τόπο!!!! Και Σας Βοήθησα Στον Προεκλογικό Σας Αγώνα Με Τον Όποιο Τρόπο Μπορούσα!!!! Και Σας Εμπιστεύτηκα Και Εγώ Όπως Και Το Μεγαλύτερο Τμήμα Της Πόλης Μας!!!!

Ασχολούμαι Με Τα «Κοινά»…. Καλύτερα Παρακολουθώ Και ΣυνΕισφέρω Με Τον Δικό Μου Τρόπο Από Το Χίλια Εννιακόσια Ενενήντα Οχτώ…. ΔέκαΟχτώ Χρόνια Τώρα Ανα ΤετραΕτίες Ποντάρουμε  Στο Καλύτερο Δυνατό Σχήμα Και ΣυνΕισφέρουμε Με Γνώμονα Το Καλό Του Τόπου!!!! Έχω Δημιουργήσει ΠροΕκλογικά Έντυπα Και Έχω Ακόμα Συμμετάσχει Ως Δημοτικός Σύμβουλος – Χωρίς Να Έχω ΣυνΑίσθηση Τότε Του Πόσο Σοβαρός Είναι Αυτός Ο Ρόλος -  Το Σκηνικό Είναι Μια Τραγική Επανάληψη Και Έχω Φτάσει Στο Σημείο Να Λέω Κάθε Πέρσι Και Καλύτερα!!!!

Το Πραγματικά Τραγικό Όμως Μου Το Αποκάλυψε Ένας Από Τους Πιο Παλιούς ΣυνΔημότες Μας…. Από Το Χίλια Εννιακόσια Πενήντα Εκλέγονται Στον Τόπο Μας Τοπικοί Άρχοντες Οι Οποίοι Τάζουν Τα Ίδια…. Πράξεις Εφαρμογής…. Σχολεία….  Αθλητικές Και Πολιτιστικές Εγκαταστάσεις Και Όταν Τελικά Αναλάβουν Την Εξουσία Αλλάζουν Τροπάρι!!!!

Όραμα Κύριε Μάρκου!!!! Άνθρωποι Με Όραμα Έχουν Εκλείψει Από Αυτόν Τον Τόπο!!!! Άνθρωποι Συζητήσιμοι…. Ανοιχτόμυαλοι…. Προοδευτικοί…. Οι Οποίοι Μπορούν Να Φανταστούν Ένα Καλύτερο Μέλλον Στα Επόμενα Εκατό Χρόνια Και Εργάζονται Για Αυτό Εντατικά Και Με Υπομονή!!!!

Τα Προβλήματα Του Δήμου Μας Είναι Τεράστια!!!! Αφού Είδαμε Και ΑποΕίδαμε Από Τις Τοπικές Αρχές Αποφασίσαμε Κάποιοι Άνθρωποι Με Τον Εγκέφαλο Ακόμη Στην Θέση Του Να Συσπειρωθούμε Να Μαζέψουμε Γύρω Μας Και Άλλους Ενεργούς Και Ανήσυχους Πολίτες Και Να Οργανώσουμε Τον «Φορέα» Ώστε Να Διεκδικούμε Τόσο Από Τον Δήμο Όσο Και Από Την Περιφέρεια Και Μέχρι Την Κυβέρνηση Την Ίδια Τα ΑυτοΝόητα!!!!

ΗχοΡύπανση!!!!
Παράνομη Κατάληψη Παραλίας!!!!
Ανύπαρκτο Οδικό Δίκτυο!!!!
Ανύπαρκτος Πολιτισμός!!!!
Σκουπίδια!!!!
Αεροδρόμιο!!!!
Σχολειά Σε Κοντέινερ Και Αίθουσες Διδασκαλίας Χωρίς Αερισμό Και Φωτισμό!!!!
ΠαράΝομες Αδειοδοτήσεις Παραλιακών Κ.Υ.Ε.!!!!
ΠαράΝομες Κατασκευές Σε Περιοχές Αμιγούς Κατοικίας!!!!
Ο ΥδροΒιότοπος Αφημένος Στην Τύχη Του Και Να Είναι Τόπος Ρίψης Αποβλήτων!!!!

Την Ιστορία Την Γράφουν Οι Παρέες Κύριε Μάρκου…. Και Πόσο Πολύ Θα Σας Θέλαμε ΣυνΈνοχο Στην Δική Μας Παρέα!!!! Αλλά Οι Πρώτες Εντυπώσεις Μας Λένε Πως Τελικά Και Εσείς Όπως Και Όλοι Οι ΠροΚάτοχοι Σας Δεν Θέλετε Πάρε Δώσε Με Τους Πολίτες Που Διεκδικούν Μια Καλύτερη Και Πιο Ανθρώπινη Πόλη!!!!

-Τώρα-

Για Το Συγκεκριμένο Θέμα Των Ρεμάτων…. Και Τις Σχετικές Αρμοδιότητες…. Δεν Έχω Διαβάσει Ακόμα Τον Καλλικράτη…. Γιατί Θεωρούσα Πως Αρκεί Να Τον Γνωρίζουν Οι Τοπικοί Άρχοντες Και Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι…. Αναρωτιέμαι Αλήθεια Πόσοι Από Τους Δημοτικούς Και Τοπικούς Σύμβουλους Τον Έχουν Διαβάσει????

Δεν Με Νοιάζει Κύριε Μάρκου!!!!

Δεν Είναι Δουλειά Μου Να Φροντίζω Και Να Ενεργώ Για Την ΠρόΛηψη Πιθανών Καταστροφών Σε Ολόκληρο Τον Δήμο!!!!

Αυτή Είναι Η Δουλειά Του Τοπικού Άρχοντα!!!!

Πληρώνεστε Ακριβώς Για Αυτό!!!!

Για Να Διασφαλίζετε Την Ασφάλεια Και Την Ποιότητα Ζωής Των Δημοτών Σας!!!!

Για Να Κοιτάτε Και Να ΥπερΑσπίζεστε Το Δημόσιο Συμφέρον!!!!

ΠαρΑκολουθείτε Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης…. 
Αναρωτιέμαι Αν Διαβάσατε Πουθενά Την Επιστολή – Κραυγή Αγωνίας Του ΣυνΔημότη Μας Κύριου Στάθη Παυλάκου???? Κυκλοφόρησε Σε Πολλά Blog Το Δημοσιεύσαμε Και Εμείς Στο Δικό Μας Στις ΔέκαΟχτώ Οχτώβρη!!!! Ο Κύριος Παυλάκος Και Οι Αγωνίες Του Δεν Είναι Ένας Δημότης Κύριε Μάρκου!!!! Δυο Χιλιάδες Επισκέψεις Μόνο Στο Δικό Μας Το Blog!!!! Ο Κύριος Παυλάκος Μιλάει Εξ Ονόματος Όλων Των Δημοτών Κύριε Μάρκου!!!!

Ας Σταματήσουμε Σε Αυτήν Την Χώρα Να Λέμε Συνέχεια «Φταίει Ο Άλλος» Και Ας Δούμε Έμπρακτα Και Με Ψυχραιμία Τι Μπορούμε Να Διεκδικήσουμε Για Τον Τόπο Μας!!!!

Σας Ευχαριστώ Για Τον Χρόνο Σας


Σωτήρης Μëχαλάκις


* Ο Σωτήρης Μιχαλάκης είναι μέλος της συντακτικής ομάδας του MySpaArt.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου